PersonvernerklĂŠring

PersonvernerklÊringen handler om hvordan Autor AS samler inn og bruker informasjon om besÞkende pÄ vÄre nettsteder.

ErklÊringen inneholder informasjon du har krav pÄ nÄr det samles inn opplysninger fra nettstedet vÄrt (personopplysningsloven §19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18, 1. ledd).

Autor AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frvillig for de som besĂžker nettsidene Ă„ oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som Ă„ motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenestene.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

de til som besĂžker nettstedet. For Ă„ analysere informasjonen, bruker vi analyseverktĂžyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (smÄ tekstfiler som nettstedet lagrer pÄ brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser pÄ nett. Eksempler pÄ hva statistikken gir oss svar pÄ er; hvor mange som besÞker ulike sider, hvor lenge besÞket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjÞr at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres pÄ Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google retningslinjer for personvern. En ip-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Autor AS bruker Google analtics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen fÞr informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-addressen brukes til Ä identifisere den enkelte brukeren.

SĂžk

Autor AS lagrer informasjon om hvilke sÞkeord brukerne benytter pÄ vÄre nettsteder i Google Analytics. FormÄlet med lagringen er Ä gjÞre informasjonstilbudet vÄrt bedre. BrukermÞnstre for sÞk lagres i aggregert form. Det er bare sÞkeordet som lagres, og de kan ikke kolbes til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

NĂ„r deler du informasjon med oss?

Vi innhenter kun informasjon om deg for Ă„ sende deg relevant informasjon du selv ber om. Vi innhenter og lagrer aldri din informasjon uten ditt samtykke, og bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Eksempler pĂ„ situasjoner der du deler dine personopplysninger er: ‱ Registrerer deg ved Ă„ fylle ut et av vĂ„re skjema pĂ„ vĂ„re nettsider (eks. Abonner pĂ„ nyhetsbrev, kundearrangement eller kontaktskjema)
‱ SĂžker pĂ„ ledige stillinger
‱ Blir med i en konkurranse

Vi vil bare be om personopplysninger som er nÞdvendige for det aktuelle formÄlet.

Deler vi din personlige informasjonen med andre?

Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart. Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er gjennom egne avtaler, og er underlagt taushetsplikten.

Du har rett til Ă„ kreve innsyn

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert pÄ deg, og kan nÄr som helst ta kontakt med oss for Ä fÄ en slik oversikt (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg. Send en e-post til post@autor.no om du Þnsker innsyn i dine personlige opplysninger.

Du har rett til Ä fÄ personopplysningene dine korrigert eller slettet

Du kan nÄr som helst be oss om Ä rette uriktige personopplysninger, eller fÄ lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan ogsÄ nÄr som helst be oss om Ä fÄ personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pÄlegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine.


Avmelding fra Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/
Avmelding fra Google:: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
Avmelding fra LinkedIn:: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/90274/manage-your-linkedin-ads-settings?lang=en