Personvernerklæring


Personvernerklæringen handler om hvordan Autor AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven §19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18, 1. ledd).

Autor AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frvillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenestene.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google retningslinjer for personvern. En ip-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Autor AS bruker Google analtics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-addressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk


Autor AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Brukermønstre for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kolbes til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Når deler du informasjon med oss?

Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om. Vi innhenter og lagrer aldri din informasjon uten ditt samtykke, og bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Eksempler på situasjoner der du deler dine personopplysninger er: • Registrerer deg ved å fylle ut et av våre skjema på våre nettsider (eks. Abonner på nyhetsbrev, kundearrangement eller kontaktskjema) • Søker på ledige stillinger
• Blir med i en konkurranse


Vi vil bare be om personopplysninger som er nødvendige for det aktuelle formålet.

Deler vi din personlige informasjonen med andre? Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart. Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er gjennom egne avtaler, og er underlagt taushetsplikten.

Du har rett til å kreve innsyn

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg. Send en e-post til post@autor.no om du ønsker innsyn i dine personlige opplysninger.

Du har rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet Du kan når som helst be oss om å rette uriktige personopplysninger, eller få lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan også når som helst be oss om å få personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pålegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine.

Avmelding fra Facebook:
https://www.facebook.com/policies/cookies/

Avmelding fra Google:
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Avmelding fra LinkedIn:
https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/90274/manage-your-linkedin-ads-settings?lang=en